logo-300-70Сигурно неведнъж сте въздишали по впечатляващи фотографии на екзотични хотели по света. А мечтаният лукс и комфорт са по-близо, отколкото си мислите. Можете да се насладите на екзотичното усещане, за което копнеете тук, на нашето Черноморие.

Кристално синя вода на басейн, гледащ към морето, средиземноморски уют и колорит, хармония от светлина, простор и естествени материи, прецизно съвършенство към всеки детайл…До всичко това можете да се докоснете в бутиковия хотел SEA SENSE в Созопол.

Усещане за изтънченост и стил ще ви покорява на всяка стъпка в този невероятен оазис. Интериорът и екстериорът са проектирани внимателно, с много усет за хармония и създаване на съвършената атмосфера за уютна почивка.

Просторната белота на помещенията е в деликатен баланс с перфектно подбраните мебели и елементи в интериора – уникална обстановка, излъчваща изискан вкус и финес.

Белите, заоблени стени, предразполагат към отпускащо, медитативно и релаксиращо състояние. Допирът до естествените материали отнема напрежението и зарежда с енергия. Човек се чувства приятно унесен и понесен на крилете на красиви вдъхновения.

Притегателно място е инфинити басейна, впечатляващ като от филм, но напълно реален, приканващ да се потопиш и разтопиш от удоволствие в кристалната вода. Тук наистина времето спира и човек забравя за суетата на света. Всичко съществува само тук и сега, в безкрайна наслада и омая

Лукс, комфорт, перфектно обслужване, вкусни специалитети – Хотел SEA SENSE е създал перфектното място за мечтаната почивка.

Тук можете да насладите на усещането за безметежност по всяко време на денонощието и през всеки сезон. През лятото, можете да се спуснете до плажа, за да попивате слънчевите ласки и да се къпете в морето. През останалите сезони усетете уединението и тишината  сред уютна и комфортна обстановка.

През всички сезони Созопол е интересен за разглеждане град – колоритен и богат на забележителности. Но, попаднал в SEA SENSE, на човек едва ли ще му омръзне да се наслаждава на уникалната му красота и уют, за да се впуска в приключения навън. Все пак мисълта, че ги има, обогатява усещането от екзотиката на хотела.

Сега е време за почивка! SEA SENSE Ви очаква и ще сбъдне вашите морски мечти!

Информация за контакт:

  • Адрес: Созопол, ул. Калфата 28
  • Тел.: +359 883 301090
  • Тел.: +359 883 302090
  • e-mail: info@seasense.bg
  • web: www.seasense.bg