Созопол – през есента и зимата

Созопол е морски град и обикновено се свързва с лятна почивка на море. Но фактически Созопол е непреходен град – древен и модерен, красив и богат на забележителности. През всеки сезон е приятно да се посети това невероятно място.

Предимство да се отседне тук извън летния сезон са по-изгодните оферти. Така на по-приемливи цени, човек може да си осигури почивка или приключение, а защо не и двете.

През есента плажовете опустяват и човек може сам или с приятели да се наслаждава на морската шир. През топлите есенни дни, може дори да си направи пълноценен плаж.

Колорита на града се променя, става по-топъл и живописен. Носталгията, която навява есента си хармонизира с многовековната история на десетките забележителности.

Разходката по уличките на стария град въздейства вдъхновяващо и сякаш връща времето назад, в други времена. Толкова много епохи се препитат в Созопол и ехото на древна Аполония все още се чува сред руините на каменни крепости.

Созопол е любимият град на художниците, рисуващи морето.

Това е градът на десетки фестивали на изкуствата. Духът на Аполония продължава да вдъхновява и днес и привлича артистични и будни личности от цял свят.

Отсядайки на уютно място, дори да завали или задуха, човек може да се отпусне и наслади на жадуваната почивка. Пропития с история и бурен дух град, ще нашепва легенди и вдъхва сила. Уникалната енергетика на града балансира и хармонизира тялото и съзнанието.

В духа на древна непреходност и едновременно с това модерен лукс е сътворен бутиковия хотел SEA SENSE.

Естествената простота на интериора, изграден от натурални материали, потапя своите гости в хармонията на сладко безвремие.

Тук сезоните нямат значение – всеки има свои предимства и очарование. Дори през зимата е красиво и уютно. Невероятно е усещането от контраста на бурното море, гледано на топло през прозореца.

Чудесно място за бягство от суетата на големия град за романтично уединение или изискано посрещане на Нова Година. Тук е подходящо място за специални моменти и хора с изтънчен вкус. Натуралната естетика ще покори ценителите на нещата, създадени с финес.

Опознайте тихите сезони на Созопол…

ag6a3547-copy